Notícies

La cinquena edició fa el salt al Palau de la Música Catalana – Petit Palau i es manté com un dels festivals musicals de referència dels mesos de novembre i desembre

Músiques Sensibles 2017

El cicle, que uneix música i activisme social, estrena nova seu amb un concert de la cantautora mexicana, Carla Morrison el 12 de juliol.

Músiques Sensibles estrena nova ubicació, al Palau de la Música Catalana – Petit, amb un concert de Carla Morrison el pròxim 12 de juliol. Després de quatre edicions, 47 artistes programats, més de 10.000 espectadors i donant suport a més de 25 projectes socials, l’organització del festival, TEM Productions, ha apostat per a fer el salt al nou recinte.

El mes de juny Músiques Sensibles avançarà la totalitat del cartell que un any més apostarà per valors emergents i consolidats de la música nacional amb artistes internacionals de gira per Europa.

Cultura i societat, els motors del projecte

Músiques Sensibles, com indica el seu nom, un festival sensible a les dificultats dels col·lectius que més pateixen la crisi actual i es troben en risc d’exclusió social. Un festival sensibilitzador que dóna a conèixer la tasca tan important que realitza un teixit viu d’entitats, malauradament força desconegut, per pal·liar el patiment i les situacions complexes de les persones que atenen. Per aquest motiu, l’organització ha destinat fins el moment el 10% de la recaptació a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social.