Notícies

Clams donarà el tret de sortida de la tercera edició del MÚSIQUES SENSIBLES presentant el seu segon treball discogràfic

Clams és una banda musical formada per una dotzena d’alumnes de la Coral de  l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics que formen part de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió basat  en la col·laboració dels nois i noies  del cor amb el grup Pool quan els van acompanyar en la gira de presentació del seu disc.

El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu. Gràcies a la col·laboració de la Fundació Sardà Pujadas, Clams ha pogut editar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014. També s’ha pogut enregistrar el primer videoclip “A sobre d’un coet” gràcies a  l’ajuda del Verkami –plataforma de finançament col·lectiu.

Clams amb la seva alta dosi d’energia, donarà el tret de sortida de la tercera edició del Músiques Sensibles presentant el seu segon treball discogràfic.

Formació:

Turu: veu
Jordi Ribas: Veu  i guitarra
Juan Carlos Luque: Guitarra elèctrica, mandolina, ukelele
David Martínez: Bateria i percussions
Josep Maria Arrollo: Baix
Laura, Eli, Sergi, Judith, Sara, Albert, Aina, Bea, Oriol, Alicia, Carla, David, Helena , Maria: Veus
Margarita Rius: Directora de la Coral
Georgina Canadell: Directora artística

La premsa diu:

“ Les ganes i l’art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dubte que neix de la seva energia única. A sobre d’un coet està plena d’aquesta increïble felicitat” Albert Espinosa

www.clams.cat