Notícies

Músiques Sensibles arrenca amb l’actuació de Carla Morrison

Músiques Sensibles 2017

El cicle, que uneix música i activisme social, enguany es trasllada al Petit Palau del Palau de la Música Catalana i obre amb una prèvia estival, l’actuació de Carla Morrison aquest proper dimecres 12 de juliol a les 21h.

La seva cinquena edició tindrà lloc a la tardor, del 9 de novembre al 16 de desembre de 2017, programarà sis concerts més, a càrrec d’Amber Run, Paula Valls, Judit Neddermann, Miguel Campello, Gossos, Shuarma i Las Migas.

Músiques Sensibles 2017

Després de quatre edicions programant un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical i apostant al mateix temps per noms amb més trajectòria, Músiques Sensibles estrena nova ubicació, el Petit Palau, i una sessió d’estiu com a avançament de la programació de tardor del festival, convertit ja en una de les cites musicals més consolidades a la ciutat.

El festival Músiques Sensibles 2017 engega la seva edició amb una prèvia d’estiu: un concert especial -previ al gruix de la programació- a càrrec de la cantautora mexicana Carla Morrison, que comptarà amb la banda madrilenya Penny Necklace com a teloners, aquest proper dimecres 12 de juliol al Petit Palau del Palau de la Música Catalana (21h).

Carla Morrison, és sens dubte una de les veus més impactants del panorama musical llatinoamericà. Una de les grans figures de l’actualitat musical dotada d’una prodigiosa veu i un repertori de grans cançons que toquen i emocionen. Amb el seu segon disc Amor supremo (Cosmica Records), la cantautora mexicana ha guanyat un Latin Grammy (el tercer en la seva carrera) i ha estat nominada als Grammy al millor àlbum llatí de música alternativa. Penny Necklace és una banda madrilenya amb un so molt especial, orquestrat amb una estructura mil·limètrica, una veu punyent i una acurada producció, format per Odette SP, Diana Erenas i Julia Hermida.

Tardor musical i sensible

Com ja ve fent des de l’any 2013, Músiques Sensibles presenta una selecció artística molt acurada i amb clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social. Completant el concert d’estiu de Carla Morrison i Penny Necklace, el programa ofereix les següents actuacions: Amber Run( dijous 9 de novembre); Paula Valls i Judit Neddermann (divendres10 de novembre); Miguel Campello (19 de novembre); Gossos (23 de novembre); Shuarma (26 de novembre) i finalment Las Migas (16 de desembre).

Un 10% de la recaptació d’aquests concerts es destinarà a projectes socials de les entitats Associació Casal Infantil La Mina, Associació Salut Mental del Barcelonès NordCentre de Serveis Can Pedró, Il·lusions Solidàries Fundación Inquietarte.

Cultura i solidaritat, motors del projecte

El Mas Fonollar és un monument protegit com a bé cultural d’interès local. Un dels edificis més antics (data del segle XIV) i emblemàtics de Santa Coloma de Gramenet, catalogat com a bé d’interés local i de fàcil accessibilitat tant per les persones de mobilitat reduïda com pels qui vinguin de fora. L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet col·labora amb el festival, a través de les Àrees d’Edudació, Drets Socials Infància, Joventut i Esports, i de la de Cultura, Moviments Socials, Entitats Ciutadanes, Memòria històrica i LGTB.

Cultura i societat, els motors del projecte

El festival Músiques Sensibles vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat, que cada any, des de fa quatre edicions, presenta una programació artística molt acurada i amb clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.Amb més de 10.000 espectadors, 47 artistes programats i el recolzament a 25 projectes socials, el festival s’ha consolidat després de quatre edicions com una de les gran cites de tardor musical barcelonina.

Per a més informació i compra d’entrades

www.musiquessensibles.com

Premsa Músiques Sensibles 2017

Néstor Lozano

nlozano@culturae.cat

636 178 181