Les Entitats

El MÚSIQUES SENSIBLES destina un 10% de la recaptació de la venda d’entrades
a diferents entitats sense ànim de lucre

Davant l’actual situació de crisi econòmica es contacta amb diverses entitats socials sense ànim de lucre que treballen en diversos àmbits socials i amb perfils de persones amb demandes diferents.

Aquestes entitats s’escullen amb un criteri clar: són entitats sense afany de lucre que disposen de pocs recursos professionals i/o econòmics, poc conegudes per la societat en general i que estan ubicades en diverses poblacions de la perifèria de Barcelona i/o de Barcelona ciutat.

Totes comparteixen un objectiu comú: atendre a les persones d’una manera integral respectant el seu dret a l’autodeterminació i que fomenten l’apoderament per tal de millorar la seva qualitat de vida i la del seu entorn.

A continuació es presenten les entitats socials:


 

Logo Aprenem, associació per a la inclusió de les persones amb Transtorn de l'Espectre Autista

Aprenem va nèixer l’any 2006 per iniciativa d’un col·lectiu de famílies amb l’objectiu de defensar els drets dels seus fills i filles amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la realitat de l’autisme.

Logo Best Buddies

Best Buddies és una organització internacional sense ànim de lucre que lluita per la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, fent possible relacions d’amistat, d’igual a igual, amb persones sense discapacitat.

Logo Associació Salut Mental Barcelonès NordL’entitat treballa pel benestar de les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars, vers la seva integració i participació plena en la comunitat i l’exercici dels seus drets i deures com a ciutadans.

logo punt de referenciaÉs una associació sense ànim de lucre que neix el 1997 per oferir acompanyament al col·lectiu de jovent vulnerable, principalment tutelat i extutelat sense xarxa familiar de suport. Un acompanyament transversal i focalitzat en el moment de sortida dels centres on han viscut sota la tutela de la Generalitat de Catalunya i emprenen la seva vida adulta.

dialegs-de-dona (1)Diàlegs de Dona és un espai d’acollida i socialització per a dones immigrades. Neix com associació, sense ànim de lucre, el gener del 2013 amb la voluntat de contribuir, a través del diàleg intercultural en clau femenina, a la cohesió social del barri i de la ciutat de Barcelona logo_xarop_clown
Xaropclown és una associació sense ànim de lucre. La seva finalitat és donar servei de pallassos professionals que, a través de les seves accions, humanitzin, relaxin i alliberin d’estrès els entorns hospitalaris.