Notícies

Exhaurides les entrades de Xoel López

musiques-logo

Exhaurides les entrades de Xoel López

El concert de Xoel López programat el 17 de novembre al Petit Palau de la Música Catalana, ha venut totes les seves localitats. Xoel López actuarà en format acústic al festival Músiques Sensibles presentant el seu darrer disc “Sueños y Pan“. Després de més de 20 anys de trajectòria musical, la música de Xoel López es defineix pel genuí dels seus paisatges. Cada disc és un exercici de llibertat creativa i alhora un capítol gairebé biogràfic. Tot un referent de l’escena musical espanyola.

xoel-lopez

Músiques Sensibles, més que un festival

El 10% de la recaptació d’aquest concert anirà destinada a l’entitat Aprenem. Una entitat que va nèixer l’any 2006 per iniciativa d’un col·lectiu de famílies amb l’objectiu de defensar els drets dels seus fills i filles amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la realitat de l’autisme.

Músiques Sensibles en les seves darreres cinc edicions ha programat 60 concerts amb més de 15.000 espectadors i ha donat suport a més de 25 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere.

Per a més informació: musiquessensibles.com