Notícies

Exhaurides les entrades de Maria Arnal i Marcel Bagés

musiques-logo

Exhaurides les entrades de Maria Arnal i Marcel Bagés

El concert de final de gira de Maria Arnal i Marcel Bagés, que tindrà lloc aquest dijous 18 d’octubre al Palau de la Música Catalana, ha venut totes les seves localitats.

El duet tancarà la exitosa gira del seu debut discogràfic, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa 2017) considerat ja com un dels debuts més importants de l’any, donant el tret de sortida de la sisena edició del Festival Músiques Sensibles.

maria-arnal-marcel-bages

La resta de programació del festival tindrà lloc al Petit Palau durant el mes de novembre, amb les actuacions de: Carmen Boza i Intana ; Roger Mas i Joe Dolman ; Gemma Humet i Alidé Sans ; Xoel López; El Petit de Cal Eril i The London Community Gospel Choir (23 de novembre).

Músiques Sensibles en les seves darreres cinc edicions ha programat 60 concerts amb més de 15.000 espectadors i ha donat suport a més de 25 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere.

Per a més informació: musiquessensibles.com