Notícies

Exhaurides les entrades de Clara Peya

El concert de Clara Peya programat el diumenge 26 de gener a les 21:00 al Petit Palau de la Música Catalana ha venut totes les seves localitats.

La pianista i compositora  Clara Peya, una de les creadores més originals i úniques dels darrers temps en l’escena musical del país presenta el seu nou treball discogràfic Estómac . Un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica en el què combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb el seu anterior disc Oceanes.

Estómac  neix de la relació creativa i d’amistat entre Clara Peya i el baixista i productor  Vic Moliner  qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, la bateria i l’electrònica de Dídak Fernández i la bateria d’Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes. Musicalment, Peya és inclassificable: bascula entre la música de cambra, el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.

És energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat. Una personalitat artística contagiosa i torrencial que en directe es despulla, es transforma i s’escampa per tot l’escenari i més enllà.