Paula Valls – 10.11.2017

Paula Valls va néixer a Manlleu (Barcelona) l’any 1999. Amb tan sols 17 anys compta amb una veu prodigiosa, i amb una facilitat innata per a composar i interpretar. Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força de Amy Winehouse.

Paula Valls compagina els seus estudis amb continuarla seva formació musical a Escoles de Vic i Manlleu i formadors particulars.

Acaba de gravar el seu nou disc Black and White, un impressionant treball que sona a la més autèntica música negra amb tonalitats més actuals, que inclou temes propis amb lletra i música composada per Paula Valls i arranjaments de Guillem Soler.

Paula Valls presenta habitualment el seu treball acompanyada d’una banda de músics professionals. A la gira 2017 podrem veure la Paula acompanyada del seu professor Guillem Soler a Piano i veus; i la prestigiosa banda formada pel contrabaixista Franco Molinari, el guitarrista Quim Abramo, i el bateria Joan Carles Aguerri. La descoberta de la seva veu ha fet que hagi estat convidada a ser, conjuntament amb Ramon Mirabet, la veu de l’espot televisiu de La Marató 2016.

El dia 10 de novembre Músiques Sensibles programa una nit de doble concert. En primer lloc actuarà la Paula Valls que ens presentarà en directe els temes del seu nou disc Black and White i desprès actuarà la Judit Neddermann amb un concert de tancament de gira del seu segon disc Un segon.

​paulavalls.com​