Las Migas – 16.12.2017

Las Migas és un quartet format per Alba Carmona (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí). Destaquen pel diferents i semblants que són al mateix temps i la fusió de cultures tan meravellosa que creen quan estan juntes. Sobresurten per ser no només intèrprets, sinó també compositores i arranjadors dels seus propis temes.

L’estil tan personal del quartet és difícil d’etiquetar. Alguns mitjans ho han denominat com a cançó mediterrània, música per a l’ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració. La música de Las Migas és un viatge cap al proper o l’impossible, amb creacions que et submergeixen en la nostàlgia, l’eufòria, o et connecten amb les teves emocions i sentiments.

Després dels seus dos anteriors treballs discogràfics amb els que van omplir els millors teatres nacionals i internacionals, i van participar en els més importants festivals de worldmusic, Las Migas presenten el seu nou àlbum titulat Vente conmigo. Aquest nou disc incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums. Un estil més rítmic i lluminós, que conserva la passió i l’elegància que sempre ha caracteritzat a la música de Las Migas.

Un disc fruit d’un treball íntim, intens, on s’han deixat la pell carregant d’emoció cada nota. En definitiva, el resultat d’un treball ben fet.

La gira “Vente conmigo” fa parada al Festival Músiques Sensibles. Un concert molt especial que serà l’encarregat de tancar la cinquena edició del festival. Un tancament meravellós.

​lasmigas.com​