Judit Neddermann – 10.11.2017

Cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat Un segon el 4 de març de 2016 (Satélite K).
Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc Tot el que he vist (Temps Record, 2014). 

El disc Un segon ha estat escollit Millor Disc del 2016 segons els lectors de la revista La Tornada i 12è millor disc de l’any segons la Crítica dels Premis Enderrock. La cançó “Mireia”, inclosa en aquest treball, ha estat guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’.

El primer disc, Tot el que he vist, li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema “El fugitiu”, i el Premi Descobertes 2014, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. A part del seu projecte en solitari és la cantant de The Gramophone Allstars Big Band i del projecte “Amors d’estiu” del Brossa Quartet de Corda. 

Després de quasi dos anys de concerts que l’han portada a tocar per tot Catalunya, Madrid, Bilbao i Balears, presentant les cançons del seu segon disc Un Segon, la Judit Neddermann posa punt i final a la seva gira “Un Segon” a Barcelona dins el festival Músiques Sensibles.

​juditneddermann.com​